Bölge sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Biz Endürlük olarak yıllardır böyle çalışma görmemiştik. Başkanımız sağ olsun her ihtiyacımızı karşılıyor. Kendilerine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Mahalle içerisinde Kayserigaz yaklaşık 6.8 km. uzunluğunda hat döşeyerek mahalleye doğalgazı ulaştırırken altyapı kuruluşları da eş zamanlı çalışmayla Endürlük’te elektrik ve iletişim hatlarını yer altına aldı. KCETAŞ bin 400 metre uzunluğundaki havai hattı yer altına alarak, 30 adet aydınlatma direği monte ederken, 2 bin metre uzunluğunda telekom havai hattı da yer altına aldı.
Mahallede yapılması gereken alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Talas Belediyesi de önce bazı bölgelerde bahçe duvarlarını geriye çekti sonra da reglaj yapıp asfalt çalışmasına başladı. Endürlük’te hat geçen tüm cadde ve sokakları baştan aşağıya asfaltlayan Talas Belediyesi, bölge halkının bu kışı hem sıcak hem de konforlu geçirmesine imkan sağladı.

Yorumlar
Kalan Karakter: