Talas Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını gerçekleştirerek gündeminde bulunan 10 maddeyi karara bağladı. Görüşülen maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi.
Meclis Salonunda, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda çeşitli imar konularının yanı sıra bazı cadde, sokak ve parklara isim verilmesi konuları ele alındı.
Öte yandan daha önceki meclis toplantılarında olduğu gibi Şubat ayı oturumunda da kararların oy birliği ile alınması dikkat çekti.
Toplantının sonunda meclis üyelerinin çeşitli konulara dair görüş ve önerilerini sunmasının ardından Talas Belediyesi İmar A.Ş faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı. İmar A.Ş Genel Müdürü Uğur Baş tarafından yapılan sunumda şirketin 2020 yılında gerçekleştirdiği çalışmalar aktarıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: