Dünya’nın en büyük ‘eTwinning’ projelerinden biri olan ‘Global Tour Bus’ isimli projede Sümer Fen Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Nehir Seren Erdoğan’ın yaptığı birleştirici ve bütünleştirici temalı logo, 38 ülkeden binlerce katılımcı arasında dünya birincisi olmaya hak kazandı.
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘eTwinning’ kapsamında dünyanın en büyük ‘eTwinning’ projelerinden olan ve 38 ülkeden binlerce öğrenci ve öğretmeninin katılım gösterdiği, ‘Global Tour Bus’ isimli proje kapsamında Sümer Fen Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Nehir Seren Erdoğan’ın ‘birleştirici’ ve ‘bütünleştirici’ temalı logo dünya birincisi olmaya hak kazandı.
Sümer Fen Lisesi Müdürü Yusuf Özkara, öğrencilerinin aldığı dünya birinciliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dünyada pek çok ülkenin de favorisi olan ve katılımcı ülkelerin oylamaları ile seçilerek birinciliğe hak kazanan logomuzu yapan öğrencimizi tebrik ediyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: