Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak şehrin çarşı merkezine büyük önem verdiklerini çünkü şehrin bu alanlarda yaşadığını ve şehre misyon kazandırdığını sözlerine ekledi.
KÜLTÜR VE TURİZMİN HİZMETİNE SUNULACAK
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi 254 ada 62 parsel numaralı taşınmazın satın alınarak Kayseri Kültür Yolu projesi kapsamında değerlendirileceğini söyledi.
Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak şehrin çarşı merkezine büyük önem verdiklerini çünkü şehrin bu alanlarda yaşadığını ve şehre misyon kazandırdığını sözlerine ekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: