Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes 38 FK’nın küllerinden doğan bir takım olduğunu söyledi.
TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 1. turunda mücadele eden Erciyes 38 Futbol Kulübü, 2. tura yükselmenin sevincini yaşıyor. Takım ile ilgili açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; "Geçen sene küllerinden doğan bir takım. Bir hafta kala kurulan bir takım ve akabinde bu sene bahis nedeniyle problem yaşadı. 9 futbolcumuz ceza aldı. Devre arasında toparlandık daha sonra da 7 maçlık performansla Play-Off’a kaldık. Play-Off’ta da Mazıdağı Fosfatspor’u iki maçta da güzel bir oyunla toplam skorda 3-1 mağlup ettik. Bundan sonra rakibin kim olduğu çok önemli değil. Bu çocuklar bana göre 1. Lig ve 2. Lig seviyesinde. Hatta Süper Lig'de oynayabilecek oyuncular var burada" dedi.
"KÜLLERİNDEN DOĞAN BİR TAKIM"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes 38 FK’nın küllerinden doğan bir takım olduğunu söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: