DEVELİ'DEN BÜYÜKKILIÇ'A ZİYARET
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Kaymakamı Murat Duru ve Öksüt Madencilik Halkla İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek Pembe-Cesarettin Kocatürk Ortaokulunun uygun olan boş sahasına kapalı spor salonu ve halı saha yapımı konusunda istişarede bulundular.
900 öğrencisiyle Develi’nin en büyük ortaokulu olan Pembe-Cesarettin Kocatürk öğrencileri ve tüm Develili öğrencilere hizmet verecek olan 1 milyon lira değerindeki tesisin 400 bin liralık kısmını Develi’de faaliyet yürüten Öksüt Madencilik, geri kalan kısmını ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi finanse edecek. Develi’deki öğrencilerin önemli ihtiyaçlarından birine cevap verecek olan tesisin yapılacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Cabbar Başkan “Çocuklarımızın eğitimlerinde büyük önem arz eden spor faaliyetlerine ev sahipliği yapacak bu güzel projeyi finanse edecek olan Öksüt Madencilik yöneticilerine ve kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: