Kayserili sporcu Cemre Ateş, Gaziantep’te yapılan para yüzme ve DEAF yüzme milli takım seçmeleri ve kulüplerarası Türkiye şampiyonası vize yarışmasında 7 farklı stilde Türkiye Şampiyonu oldu.
Para yüzme ve DEAF yüzme milli takım seçmeleri ile kulüplerarası Türkiye şampiyonası vize yarışmaları 29 -30 Aralık 2024 tarihleri arasında Gaziantep’te yapıldı. Yarışmalarda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. adına yarışan Cemre Ateş, yarıştığı 7 ayrı stilde Türkiye Şampiyonu olarak 7 altın madalya kazandı. Cemre Ateş, 50 metre serbest stil, 100 metre serbest stil, 400 metre serbest stil, 100 metre sırtüstü stil, 100 metre kelebek stil, 200 metre ferdi karışık stil ve 100 metre kurbağalama stilde altın madalyanın sahibi oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sporcu ve antrenörü Nermin Özdamar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
CEMRE ATEŞ’TEN 7 ALTIN MADALYA
Kayserili sporcu Cemre Ateş, Gaziantep’te yapılan para yüzme ve DEAF yüzme milli takım seçmeleri ve kulüplerarası Türkiye şampiyonası vize yarışmasında 7 farklı stilde Türkiye Şampiyonu oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: