Talas Belediyesi’nin, satışa sunduğu gayrimenkullerden 6'si satıldı. Satılan 6 villa parselinden toplam 27 milyon 365 bin TL gelir elde edildi. Meclis salonunda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında ve encümen huzurunda gerçekleşen ihaleler yoğun talep gördü. İhalenin açılışında konuşan Başkan Yalçın, isteklilere katılımları için teşekkür ederken, alana ve satana hayırlı olmasını diledi. Daha sonra gerçekleşen ihalelerden Endürlük Mahallesi’nde bulunan 1 adet villa parseli ile Yukarı Talas’ta yer alan 5 adet villa parseli satışı yapıldı. İhalelerden toplam 27 milyon 365 bin lira gelir elde edilirken, bu gelir Talas Belediyesi’nin yapacağı yatırım ve hizmetlerde kullanılacak.
27 MİLYONLUK YENİ KAYNAK
Talas Belediyesi’nin, satışa sunduğu gayrimenkullerden 6'si satıldı. Satılan 6 villa parselinden toplam 27 milyon 365 bin TL gelir elde edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: