Kayseri'de Ramazan ayının gelmesi ile Ramazan pidesine yoğun ilgi vardı. Ramazan ayı ile birlikte Ramazan Pideleri tezgâhlarda yerini aldı.
Sahabiye’de faaliyet gösteren Seçkin Pide Fırını, Ramazan pidesinin yanı sıra kıymalı, peynirli, ıspanaklı, kuşbaşılı, mantarlı, kaşarlı ve ekşi mayalı ekmek de sunuyor. İşletmede sade pide 28 TL, yumurtalı pide 35 TL, tahinli pide 150 TL ve yağlı 40 TL’den satışa sunuluyor.
İşletme sahibi Ercan Külah, Ramazan ayıyla birlikte iş yoğunluğunun arttığını belirterek, “Özellikle iftar saatine yakın yoğunluk yaşıyoruz. Müşterilerimizin mağdur olmaması için siparişlerini daha erken saatlere almalarını öneriyoruz. Hayırlı ramazanlar diliyorum.
Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da bazı pide salonları sahura kadar hizmet veriyor. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan pideler büyük özenle hazırlanıp vatandaşlara sunuluyor. Ramazan ayı ile özdeşleşen Ramazan pidesi iftar ve sahur sofralarımızda yerini alıyor.

Yorumlar
Kalan Karakter: