Demokrat Parti Talas İlçe Başkanı Serdar Gökhan Çiçek KASKİ ve DSİ yetkililerine, kurak geçen yaz ayları ve tarımdaki vahşi sulama yöntemleri nedeniyle Türkiye’de tükenen su kaynaklarının Kayseri’yi ne kadar etkilediğini sorarak, kamuoyunun bilinçli su tüketimi ve Kayseri’nin su kaynaklarının seviyesi hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesini istedi.
Sosyal medya üzerinden bir çağrıda bulunan Demokrat Parti Talas İlçe Başkanı Serdar Gökhan Çiçek, KASKİ ve DSİ yetkililerine seslenerek, “Türkiye’de yaşanan kuraklık, bilinçsiz su tüketimi ve tarımdaki vahşi sulama teknikleri nedeniyle ülkemizde su kaynakları hızla tükenmektedir. Kayseri bu konudan ne kadar etkilenmektedir. KASKİ olarak halkın bilinçlendirilmesi konularında neler yapılmaktadır? Kayseri’nin su kaynaklarının ne kadarı barajlardan ya da yeraltı kaynaklarından temin edilmektedir? Barajlardaki doluluk oranı nedir? Bu konuda Kayseri kamuoyunun aydınlatılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Genel
Yayınlanma: 03 Temmuz 2025 - 10:54
KAYSERİ'NİN KAÇ GÜNLÜK SUYU KALDI?
Demokrat Parti Talas İlçe Başkanı Serdar Gökhan Çiçek,“Türkiye’de yaşanan kuraklık, bilinçsiz su tüketimi ve tarımdaki vahşi sulama teknikleri nedeniyle ülkemizde su kaynakları hızla tükenmektedir" dedi.
Genel
03 Temmuz 2025 - 10:54
İlginizi Çekebilir