Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili-Kayseri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Canan Bayram’ın annesi Zeynep Bayram vefat etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili-Kayseri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Canan Bayram’ın annesi Zeynep Bayram 78 yaşında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Bayram’ın cenazesi, Hulusi Akar Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cenazeye Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, MHP Kayseri eski İl Başkanı Adnan İncetoprak, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, işadamları, basın mensupları katıldı.









Gazetemiz imtiyaz sahibi Adnan İncetoprak ise bir mesaj yayınlayarak Canan Bayram’ın acısına ortak oldu.
Sayın Canan Bayram,
Derin bir üzüntü ile öğrendim ki değerli annenizi kaybetmişsiniz. Bu zor zamanlarda sizinle ve ailenizle birlikteyiz.Annenizin kaybı sadece sizin için değil, hepimiz için büyük bir kayıp.
Meslektaşınız olarak, bu acıyı derinden hissettiğimizi ve yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Anılarınızın ve paylaştığınız özel anların, bu zor günlerde size güç ve huzur vermesini diliyorum.
Annenizin hatırasına saygıyla ve sevgiyle,
Kayseri VİP Haber Ailesi
Yorumlar
Kalan Karakter: